12 Led

Nabíjecí stanice Mariánské Lázně

Mariánské Lázně a elektromobilita, už i v lázních je to realita.

Nabíjecí stanice pro elektromobily Mariánské Lázně se nachází pouze 100 m od Marienbad Apartment a je tedy jen 2 minuty chůze od našich apartmánů. Do lázní čistá energie patří, proto i my jsme velice rádi, že mohou hosté tuto možnost nedaleko našeho ubytování využít.

Marienbad Apartment Elektroauto

Tyto dvě elektro stanice jsou součástí sítě nabíjecích stanic ČEZ a celoevropského programu „Connecting Europe Facility (CEF)“. Nabíjecí stanice Mariánské Lázně jsou vybaveny jsou DC konektory s nabíjecími standardy CHAdeMO a CCS a AC nabíjením se zásuvkou Mennekes. Díky DC konektorům umožní 80% dobití kapacity akumulátoru za necelou půlhodinu.

V České republice majitel e-automobilu využívá měsíční paušál. Turisté mohou pomocí mobilní aplikace zaplatit úhradu ihned při každém dobíjení. Na dobíjecí stanici Mariánské Lázně k tomuto slouží aplikace Polyfyzer Direct – návod & aplikace.

Adresa dobíjecí stanice Mariánské Lázně:

Masarykova, Mariánské Lázně
GPS 49.97251, 12.7037

Adresa elektro stanice na Google mapě

Typy dostupných zásuvek:

Dostupné elektro-zásuvky Mariánské Lázně

Mapa stanic v ČR

Další možností nabíjení elektromobilu v Mariánských Lázních je využití dobíjecí stanice v hotelu Falkensteiner, dobíjení je podmíněno zaplacením parkovacího stání cca. 285,- Kč / noc. A v tom případě je zdarma.

Nabijeci stanice Marianské Lázně

Mariánskolázeňská nabíjecí stanice je také oficiálně uvedena v Google Mapách. Google v minulosti přidal do vyhledávání oficiální klíčové slovo „nabíjecí stanice“, díky kterému se zobrazí v mapách špendlík se speciální ikonou. Google zobrazuje také podrobnosti o jednotlivých nabíjecích stanicích. Tím pádem je zařazena do seznamu elektro stanic po celé Evropě a jelikož je součásti Connecting Europe Facility, je k nalezení i v různých dalších mobilních aplikacích, mapách a internetových prezentacích zaměřených na elektromobilitu.

Ať už se rozhodnete pro výlet do Mariánských Lázní z jakéhokoliv důvodu, vězte, že u nás najdete komfortní a pohodlné ubytování v centru města i možnost dočerpání energie pro Vašeho plechového miláčka.

Těšíme se na setkání

Marienbad Apartment