5 Dub

Lázeňská pražírna Mariánské Lázně

Nemáte někdo chuť na dobrou brazilskou kávu?

Připomíná Vám to něco? 😊

Spojení Mariánských Lázní a kávy zkrátka patří dohromady. A aby byl pocit z kávy co nejintenzivnější, je třeba navštívit podnik, kde káva je doma a kde Vám ji udělají nejčerstvější. Vězte, že tento podnik v Mariánských Lázních existuje. Jmenuje se příhodně – Lázeňská pražírna.

Právě tady může zákazník objevit, co se vlastně v běžném šálku kávy skrývá. Pražení kávy má svá specifika a v Lázeňské pražírně Mariánské Lázně se můžete přesvědčit o tom, že se ke kávě přistupuje s láskou, pečlivostí a profesionalitou.

Lázeňská pražírna Mariánské Lázně

Na co se můžete těšit?

Samotný pražící stroj, který je i pro zákazníka viditelný, může pražit „pouze“ 3 kg kávy. Právě díky tomu je zaručena čerstvost pražené kávy. Tu je možné si na místě v různých variantách vychutnat nebo koupit s sebou. Jaké druhy kávy vlastně pražírna nabízí? Zkrátka ty, které pochází ze zemí tzv. kávového pásu. Proto mohou v nabídce překvapit země zcela exotické. I původ kávy je důležitý, neboť platí, jiný kontinent jiná chuť. Už jste například někdy ochutnali kávu z Rwandy nebo Burundi? I když se nabídka mění, je důležité, že káva je vždy skvěle upražená a oproti různým kavárnám a restauracím je nabízen pouze čerstvý produkt.

Návštěva za to stojí

Lázeňská pražírna Mariánské Lázně je prostě podnik, který si zaslouží Vaši návštěvu. Jestli se bude jednat o šálek kávy, „rychlé“ espresso s sebou nebo nákup balení kávy domů, je jisté, že nebudete litovat. Budete příjemně překvapeni, neboť lahodnou chuť místní kávy umocňují i vyšší nadmořská výška, vlhkost vzduchu, kvalita vody a přírodní prostředí Mariánských Lázní.

Vlídná atmosféra umocní milovníkům kávy příjemný zážitek. A co když nejste milovník kávy? Přesto přijďte. 😊 Ve Vašem okolí se jistě kávový nadšenec najde a ta originálně upražená káva mu rozhodně udělá radost. Ano, lázeňské oplatky jsou tradiční dárek z lázní, ale už jste někdy obdarovali blízké kávou z lázeňského města? Lázeňská pražírna Mariánské Lázně je místní originální podnik, který Marienbad Apartment vřele doporučuje.

Pro více informací neváhejte navštívit:
https://www.lazenskaprazirna.cz/