15 Čvn

RESTAURANT & CAFE POST AVENUE 99

Kde se najíst v Mariánských Lázních

Nově otevřená restaurace Post Avenue 99, podnik, který určitě stojí za návštěvu. Když se nás klienti zeptají, kde se najíst v Mariánských Lázních, tak tento podnik bude mezi těmi doporučovanými. Proč právě tento a ne restaurace „za rohem“? Jedná se o rodinný podnik, který zaměstnává snad celou rodinu a podle toho vypadá i přístup k zákazníkovi, toho si v Post Avenue 99 náležitě váží. Protože jsme restauraci osobně navštívili, můžeme ji vřele doporučit. Příjemná a pozorná obsluha i vynikající kuchyně nás o tom přesvědčily.

 

kde se dobře najíst v Mariánských Lázních

Menu

Jedná se o koncept, který je v Mariánských Lázních nový a jedinečný. Ve stálé nabídce najdete variaci burgerů včetně vegetariánského nebo různé druhy tortil i těch bezmasých. Máte rádi kuřecí stripsy? Čerstvé saláty? To vše najdete na stálém lístku. Restaurace připravuje každý týden novou nabídku, která je speciální a klade důraz na lokální čerstvé suroviny. Máte chuť na kotletu, kuřecí steak, či Tex Mex? Přijďte a prozkoumejte denní nabídku tohoto podniku.

 

Post Avenue 99 Marienbad Apartment lokalita

Restaurant & Cafe Post Avenue 99 aneb kde se najíst v Mariánských Lázních

Restauraci najdete v Poštovní ulici 56, podle které je také pojmenována. Moderní design a tak trochu americký styl podtrhuje jedinečná, nově zrekonstruovaná terasa. Svítí na ni nejdéle slunce a patří tedy k nejlepšímu venkovnímu posezení ve městě. Máte chuť na plzeňské pivo Pilsner Urquell nebo zajímavý výběr vín? Tady jste správně. K naší velké radosti je v Mariánkách konečně restaurace, která nabízí zajímavý vinný lístek. Toto je určitě příjemná zpráva pro ty, kteří pivo nepijí, v nabídce je i široký výběr rozlévaných vín. V Post Avenue 99 dostanete také výbornou kávu, kterou zde rozhodně umí připravit.

Do restaurace se dostanete z Marienbad Apartment pěšky za 2 minuty, takže i kdyby počasí nepřálo, tak s deštníkem z našich apartmánů je to hračka. 🙂 Restaurace je nová, proto ji zatím na Tripadvisoru nenajdete, ale Google Reviews již existují.

Zavíracím dnem je pondělí. Platba je možná platební kartou (mobilem) nebo v hotovosti v Kč i €.

Pro více informací neváhejte navštívit přímo facebook nebo instagram restaurace.

Na zdraví a dobrou chuť přeje
Marienbad Apartment